Amagerkoteletter

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • 2 spsk. olie
  • 2 løg
  • 1 savojkål
  • 700 g kartofler
  • 10 hele hvide peber
  • 200 ml bouillon

Tilberedning

Krydr koteletterne med salt og brun dem hurtigt på en varm pande. Pil løgene, skær dem i tykke skiver fra top til rod og svits dem i fedtstoffet. Del kålen i 4 -6 stykker og lad det koge 4 -5 minutter i letsaltet vand. Skræl kartoflerne, skær dem i ca. 1 cm tykke skiver og lad dem koge i letsaltet vand 4 -5 minutter. Lad kål og kartofler dryppe af. Læg kål i bunden af et smurt, ovnfast fad. Drys de hele peberkorn over. Fordel koteletterne, kartofler, løg og resten af kålen herover. Hæld bouillon ved. Dæk med låg eller folie.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader